Top 5 seriale care mi-au plăcut pe 2016

Top 5 seriale care mi-au plăcut pe 2016

Sunt câteva seriale care pe parcursul anului 2016 m-au ținut în suspans, m-au uimit și totodată au contribuit la orele mele libere în care m-am relaxat.

1. Game Of Thrones

Cu siguranță ai auzit de el. Daca nu ai auzit de el probabil că nu te prea uiți la seriale. Ajuns la al 6-lea sezon, Urzeala Tronurilor prezintă povestea a câtorva familii nobile care se luptă pentru a ajunge la conducerea ținutului Westeros. În serial apar dragoni, uriași și alte monstruozități care decorează povestea într-una care ți-ai dori să fie reală. Dacă nu te-am făcut curios află că într-un sezon întreg acest serial folosește un buget de peste 100 de milioane de dolari.

2. The Walking Dead

Eternul subiect, cum ar fi dacă lumea ar fi atacată de un virus care ar transforma pe cineva infectat într-un zombie. Acest serial, ajuns tot la sezonul 6 nu e nici pe departe plictisitor. Aventurile și situațiile, de multe ori dramatice, în care sunt puse personajele principale fac din acest serial o capodopera în materie de filme sau seriale cu zombie. Dacă nu te atrag filmele cu zombie sau visezi urât noaptea cred că trebuie să sari peste acest serial.

3. Westworld

Ce m-a atras prima dată la acest serial este faptul că am am vazut că joacă Anthony Hopkins. Povestea acestui serial este deocamdată în desfășurare, dat fiind faptul că e doar la primul sezon. Oricum, pe scurt, este vorba de o lume, creata cu scopul de a satisface poftele carnale ale oamenilor cu bani. O lume în care au fost creați androizi foarte asemănatori cu oamenii, care ajung până la urmă să realizeze că joacă într-un fir narativ de tip buclă. Partea interesantă este că, din câte am observat, acești roboți ajung să capete conștiință.

4. Vikings

Locul 4, sezonul 4, acest serial prezintă povestea unor vikingi devotați zeilor, care se aventurează pe mare pentru a cuceri teritorii străine. Ragnar Lothbrok, regele lor, susține că e urmașul direct al lui Odin, și ajunge să îmbrățișeze și alte convingeri religioase ale altor națiuni. Recomand acest serial mai ales celor care sunt pasionați de istoria lumii. Din câte se pare nu e nimic SF în acest serial, și chiar nimic tras de păr. Acest lucru îl face special.

5. The Exorcist

Poate îți aduci aminte de filmul The Exorcist 1973. A fost nominalizat ca fiind unul dintre cele mai bune filme horror apărute vreodată. Ei bine, acum a apărut și serialul. Primul sezon este, ca de obicei un intro care prezintă anumite detalii importante care ne ajută să înțelegem acțiunea ce se desfășoară. Doi preoți, o fată posedată și un fir narativ care te ține ațintit cu ochii la ecran. Dacă îți plac acest gen de seriale, eu zic că e cel mai reușit din speța lor.

 

Poate te întrebi de ce n-am scris de Vampires Diaries, de Supergirl, The Flash, Lucifer sau alte seriale gen. E simplu: le-aș clasa pe o poziție prea mică ca să mai ai timp să citești despre ele. Articolul este despre un top 5. Pentru urmatoarele 10 voi scrie poate altădată.

 

UPDATE:

Și era să uit:

0. NARCOS

Aș putea să-l clasez pe primul loc. Este o poveste captivantă inspirată din viața lui Pablo Escobar, traficantul de droguri nr.1 ce l-a cunoscut planeta. Dacă îți plac serialele inspirate din viața reală, Narcos este sigur unul dintre favorite.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele6 stele7 stele8 stele9 stele10 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

2 thoughts on “Top 5 seriale care mi-au plăcut pe 2016

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.